×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۶ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۰۷:۳۷
it is true
true
true
آب به تصفیه‌خانه سد گرمی‌چای میانه می‌رسد

در بازدید رئیس حوضه آبریز اترک و حوضه‌های شمالی شرکت مدیریت منابع آب ایران و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی از تصفیه‌خانه سد گرمی‌چای میانه مقرر شد تا سه الی چهار روز آینده نواقص خط لوله این تصفیه‌خانه رفع و آب به تصفیه‌خانه رهاسازی شود.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، «ارسلان هاشمی» رئیس حوضه آبریز اترک و حوضه‌های شمالی با یادآوری اینکه طرح سد گرمی چای میانه به عنوان یکی از طرح‌های اولویت دار دولت سیزدهم است بر اتمام به موقع و آبگیری سد تاکید کرد.

وی در ادامه خواستار رفع موانع و تسریع عملیات اجرایی توسط پیمانکار، مشاور و شرکت آب منطقه‌ای شد و دستورات لازم را به منظور تسریع روند عملیات اجرایی در خصوص تامین دستگاه‌های لازم صادر کرد.

بر اساس این گزارش، در نشستی با حضور مشاور و پیمانکار این تصفیه‌خانه، مسائل مربوط به تکمیل آن مطرح و قرار شد ظرف یک هفته نواقص موجود برای رسیدن آب به تصفیه‌خانه توسط پیمانکار با نظارت مشاور رفع شود.

همچنین مقرر شد با رفع مشکلات تصفیه‌خانه از روز ۲۰ الی ۲۴ فررودین، آب به شهر میانه برسد و آب این شهر از طریق چاه‌های مربوطه‌ به صورت تلفیقی تامین شود.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false