- ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت 12:11
- اخبار میانه
- کد خبر 125139
- 106 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

بمناسبت گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی و هفته معلم، جمعی از مربیان، اساتید و هادیان سیاسی سپاه و بسیج با امام جمعه میانه دیدار کردند.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه،حجتالاسلام عبدالله محمدی در این دیدار با تبریک هفته معلم و هفته عقیدتی سیاسی، نقش بسیار مهم و حیاتی معلمان در تربیت انقلابی و اعتقادی جامعه را متذکر شد و گفت: یک معلم باید دلسوز جامعه، دانش آموزان و کشورش باشد و بهترین و گزیده ترین افراد را برای تصدی سکانسهای مدیریتی کشور، تربیت کند.
امام جمعه میانه با اشاره به جایگاه والای معلمان در تربیت نسلی انقلابی و مطالبه گر تاکید کرد و اظهار داشت: اوج صعود جایگاه معلمی را ما در دهه اول انقلاب شاهد بودیم که با آمیزش علم، تدین، و اعتقاد، مدیرانی برتر برای انقلاب و انسانهایی شجاع، بی نظیر و متدین برای جامعه تربیت کردند.
وی افزود: آنها درس انظباط، وجدان، شرافت و دین را در کنار علم تدریس می کردند.
حجتالاسلام محمدی با اظهار تاسف از افول جایگاه آموزش و پرورش در دهه های بعد، متذکر شد: متاسفانه سیاست زدگی و آموزش و پرورش موجب فراهم شدن زمینه سوء استفاده سیاست مداران و سیاست بازان از جایگاه و مقام معلم برای دستیابی به مطامع سیاسی و افزایش آرای تبلیغاتی شده و رسالت معلمی را دچار انحراف کرد.
وی با تاکید بر لزوم تکریم معلمان و ارج نهادن به جایگاه والای آنان، فهم سیاسی و سیاست زدگی را دو مقوله منفک تلقی کرد و اظهار داشت: بصیرت و فهم سیاسی لازمه یک معلم انقلابی است اما سیاست زدگی مانع از انجام مهمترین رسالت معلمی که همانا تربیت انسانهایی رشد یافته است، خواهد شد.
بمناسبت گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی و هفته معلم، جمعی از اساتید، مربیان و هادیان سپاه و بسیج به همراه مسئولینی از سپاه، آموزش و پرورش، و روسای دانشگاهها با امام جمعه میانه دیدار کردند.
true
true
false
true















