×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۱۵ شهریور - ۱۴۰۵   - ساعت: ۲۰:۵۲
it is true
true
true
معلم نمونه بسیجی میانه ای: روحیه بسیجی یعنی وجدان کاری، سرزندگی، عشق و همت مضاعف

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه،معلم نمونه بسیجی میانه ای که امسال در آیین تجلیل از معلمان بسیجی استان، مورد تقدیر قرار گرفت اظهار داشت: روحیه بسیجی یعنی وجدان کاری، سرزندگی، عشق و همت مضاعف..

هفته معلم هرسال فرصتی است تا گوشه ای از فداکاری ها، عشق و ایثار معلمان را با گفتگو و بیان تجربیات و خاطره های شیرین این قشر فرهنگی با قلم توصیف کنیم و آیین تجلیل از معلمان بسیجی نمونه استان آذربایجان شرقی بهانه ای شد تا پای گفتگو با فرهاد شیرازی معلم بسیجی، قاری قرآن، قرآن پژوه، نویسنده و چندین عنوان مختلف که حاصل کوله باری از تجربه وی از دوران معلمی است، بنشینیم.
در ادامه متن مصاحبه انجام شده را به تفصیل می‌خوانید:

فرهاد شیرازی معلم نمونه بسیجی اهل شهرستان میانه با ۲۹ سال سابقه در زمینه تربیت دانش آموزان فعالیت می کند، وی دارای تحصیلات کارشناسی دبیری ادبیات فارسی، کارشناسی حقوق و کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث می باشد که ۱۰ سال در دوره دوم متوسطه، ادبیات فارسی تدریس کرده است و بعد از یکسال فعالیت در حوزه معاونت پرورشی، ۸ سال به عنوان مدیر مدرسه در مدارس میانه خدمت کرده است و تا امروز به تدریس قرآن کریم در مدارس مشغول است و ۳ فرزند (۲ پسر و یک دختر) حاصل زندگی شخصی فرهاد شیرازی است.

شیرازی که امسال موفق به کسب عنوان بسیجی نمونه استانی شده است در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، گفت: کسب عناوین موفقیت آمیز، نوعی رسالت سنگین برای انسان است، همچنان که این عنوان برایم افتخار بزرگی است ولی احساس نگرانی می کنم از اینکه امانت دار خوبی نباشم.

وی به عنوان چهره قرآنی و مدرس حوزه قرآن، افزود: به لطف خداوند از نوجوانی با قرآن مانوس هستم و همواره این کتاب آسمانی، رفیقی شفیق، هدایتگر و مونس ام بوده و هست؛ جلسات، کلاسها و مسابقات قرآنی بخش عمده ای از اوقات زندگیم را تشکیل داده و خدا را شاکرم بخاطر این نعمت بزرگ آسمانی که زندگیم را با آن پیوند داده است.

معلم بسیجی آموزش و پرورش میانه، روحیه بسیجی را وجدان کاری، سرزندگی، عشق، شور، حال، انرژی و همت مضاعف دانست و گفت: امیدوارم این صفات شامل حال بنده نیز در زندگی و فعالیت شغلی جهت نیل به اهداف متعالی شود.

شیرازی موفقیت های بزرگ زندگی را حاصل هدایت معلم، پدر و مادر دانست و در توصیه ای به معلمان برای رسیدن به موفقیت در کلاس درس گفت: به فرمایش بزرگان، موفقیت در کلاس درس، هم سوز می خواهد، هم سواد و هم سلیقه، و اگر این سه رکن را تقویت کنیم، نتیجه کار عالی خواهد شد و تاثیر بسزایی در روند تدریس دارد و باعث موفقیت های دو سویه معلم و دانش آموز می شود.

وی اضافه کرد: جایگاه معلم به فرمایش امام خمینی(ره) کار انبیا است و معلمان ما هم به مثابه پیامبری هدایت گر و دلسوز، ما را آموزش داده و تربیت کرده اند، یعنی هر موفقیتی که در زندگی برایمان حاصل شده است، نتیجه هدایت و راهنمایی معلمان مدرسه و خانه(پدر و مادر) بوده است.

فرهاد شیرازی در بیان خاطرات خود از دوران معلمی، معلمی را دورانی پر از خاطرات شیرین و البته گاهی هم تلخ دانست و افزود: همکاری با معلمان خودم در مدارس و جلوس با ایشان، از خاطرات خوب من در دوران معلمی ام بوده است و باعث افتخار بوده که شغل معلمی را انتخاب کردم و در کنار معلمان خودم به عنوان همکار مشغول به تدریس در کلاس درس شدم.

وی در ادامه در واکنش به توصیف کلمات این طور بیان می کند:
ایران: چو ایران نباشد تن من مباد
معلم: بهترین مردم، معلم می شود.
دانش آموز دهه هشتادی: فرصت‌هایی با ظرفیت برای بدوش کشیدن امانت انقلاب اسلامی.
بصیرت: اگر نباشد،به ذلت می افتیم.
جهاد آموزشی: یک ضرورت.

معلم بسیجی نمونه در سخن پایانی متذکر شد: در وجود هر یک از ما عالمی بزرگ نهفته است و همه ما می توانیم با توکل به خداوند مهربان، و با عزت و اعتماد به نفس، قلّه های پیشرفت، سعادت و سربلندی را یکی پس از دیگری فتح کنیم و ایران باشکوه و عزیزمان را به کشوری بی همتا و بی نظیر در عرصه های گوناگون تبدیل نماییم. انشااله

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false