- ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ ساعت 19:03
- اخبار میانه
- کد خبر 126207
- 113 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه از تشدید نظارت ها بر نانوایی های شهرستان و برخورد با واحدهای متخلف خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، مسعود سعادتی با بیان این مطلب گفت: در چند روز اخیر، به دلیل تخلفات، یک واحد نانوایی پلمپ، ۵ واحد به تعزیرات حکومتی معرفی و به ۵ واحد دیگر نیز اخطار جدی داده شده است.
وی عمده تخلفات صورت گرفته را کم فروشی، فروش آرد یارانه ای بصورت خارج از شبکه و عدم رعایت ساعت پخت معین برشمرد.
فرماندار ویژه میانه با بیان اینکه در حال حاضر ۵ تیم با جدیت بر نانوایی ها نظارت دارند، افزود: بازرسان متشکل از ادارات جهاد کشاورزی، غله، صمت و اتاق اصناف هستند که با نظارت فرمانداری فعالیت می کنند.
سعادتی از مردم خواست تا موارد تخلف را در صورت مشاهده سریعا به دستگاههای متولی گزارش دهند تا در کمترین زمان بعه موضوع رسیدگی شود.
true
true
false
true















