- ۱ تیر ۱۴۰۲ ساعت 23:39
- اخبار میانه , یادداشت
- کد خبر 126927
- 223 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه،پلیس میانه در خصوص پیشگیری سرقت از ویلا توصیههایی را به شهروندان ارائه نمود.
۱-باغداران عزیزاز نگهداری وسایل و ادوات کشاورزی غیرضروری در باغ ورهاسازی بصورت بلاصاحب خودداری کنند.
۲-باغداران و کشاورزان با تهیه و نصب حفاظ مقاوم برای پمپ آب در زمینهای کشاورزی، فرصت ارتکاب جرم را سارقان سلب کنند.
۳-صاحبان باغات، مزارع و همچنین روستائیان دقت لازم را در نگهداری تجهیزات کشاورزی به خصوص موتور و پمپهای آب و… داشته باشند و این وسایل را در محل مناسب و محصور قرار دهند.
۴-باغداران از دادن هرگونه اطلاعات از جمله اموال نگهداری شده در باغ به افراد ناشناس اجتناب و از ورود شخص غریبه به باغ خودداری کنند.
۵-باغداران عزیز در زمانهای مختلف به خانه باغها و اموال حفاظت شده خود سرکشی کنند.
۶-باغداران نسبت به نصب فنس در اطراف باغ خود اقدام کنند.
۷-.نسبت به نصب دوربین مداربسته و سامانههای هشدار دهنده در باغهای خود اقدام کنید.
۸-.نسبت به تجهیز کردن قفل درب هاو نصب حفاظ فلزی برای پنجره های خانه باغها به صورت ایمن اقدام کنید.
۹-.با هماهنگی سایر باغداران نسبت به راه اندازی نگهبان محله اقدام کنید.
۱۰-در صورت مشاهده افراد و خودروهای مشکوک و ناشناس مراتب را سریعا به مرکز فوریتهای پلیسی ١١٠ اعلام کنید.
👮♂معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان میانه
true
true
false
true















