×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۶ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۰۳:۰۲
it is true
true
true
تعامل فراجا و سازمان تامین اجتماعی در راستای خدمت رسانی به مردم

جانشین انتظامی شهرستان میانه سرهنگ حسن رفیعی به همراه هیئت همراه در دیدار با رئیس سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: تداوم و تعمیق روابط، زمینه ساز توفیق در اهداف مشترک است ، پلیس تمام تلاش خود را برای ایجاد امنیت و خدمت به مردم انجام می‌دهد، هر قدم که در جهت امنیت انجام شود زمینه رفاه و رونق اقتصادی را شکل می‌دهد و کاهش جرایم را به دنبال دارد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، از پایگاه خبری پلیس،سرهنگ حسن رفیعی وجود امنیت را یکی از مولف‌های آسایش و آرامش مردم دانست و افزود: امنیت محصول مشارکت است و بی‌تردید اگر مردم و نهادها با پلیس همراه نباشند، تلاش پلیس در راستای ایجاد امنیت پایدار خروجی مطلوبی نخواهد داشت.

جانشین انتظامی شهرستان میانه گفت: تعامل و همکاری نزدیک فراجا و سازمان تامین اجتماعی در راستای خدمت رسانی به مردم بسیار مهم و حیاتی است و باید در ارتقاء امنیت اجتماعی و حراست از خون شهدا و آرمان‌های انقلاب هرچه در توان داریم در این مسیر بکار گیریم.

در ادامه این دیدار رییس سازمان تامین اجتماعی مهندس خدادادی از تلاش‌های شبانه روزی کارکنان انتظامی شهرستان در ارائه خدمات به شهروندان تقدیر کرد و عنوان نمود: امنیت کشور ما زبانزد مردم دنیا است و حقیقتاً رکن اساسی زندگی ما امنیت است که آن را مدیون پلیس هستیم و امنیت کشور حاصل فداکاری و از جان گذشتگی نیروهای انتظامی و نظامی در نقاط مختلف کشور است.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false