×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۳۰ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۱۲:۳۱
it is true
true
true
نشست هم اندیشی مدیر کل صدا و سیمای استان آذربایجان شرقی با مجمع نمایندگان استان

نشست هم اندیشی مدیر کل صدا و سیمای استان آذربایجان شرقی با مجمع نمایندگان استان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، در این نشست رئیس مجمع نمایندگان استان  و ۸ نماینده دیگر درخواست ها ، پیشنهادها و انتقادات خود را با مدیر کل صدا و سیمای استان آذربایجان شرقی مطرح کردند.

جهاد تبیین و اعمال بیانیه گام دوم در برنامه سازی ، تبیین ابعاد مختلف بحران دریاچه ارومیه و فرهنگ سازی بین مردم برای پرهیز از اضافه برداشت ها و توجه به بحران کم آبی و تنش آبی در شهرها و روستاها، سرمازدگی محصولات کشاورزی و لزوم پرداخت خسارت به کشاورزان ، لزوم توسعه و تقویت پوشش شبکه استانی و دریافت برنامه های رادیویی و تلویزیونی در داخل استان و تسری به خارج مرزها ، توجه به زبان ترکی در برنامه سازی و حفظ هویت های بومی و فرهنگی و زبانی آذربایجان ، زمینه سازی برای حضور پررنگ مردم در انتخابات پیش روی مجلس ، لزوم برنامه سازی از شخصیت های برجسته آذربایجان، پوشش بیشتر اخبار شهرستانها ، تولید محتوای بیشتر و جذاب  و تعامل با فضای مجازی، ایجاد شور و نشاط در جامعه با ساخت برنامه های جذاب و نشاط آور، لزوم توجه بیشتر به مشکل مسکن و اجاره بهای مسکن و توجه به مشکل نان از مواردی بود که نمایندگان مطرح کردند و خواستار هم افزایی با صدا و سیما در برنامه سازی و استفاده از کارشناسان و توجه دادن دولت به حل مشکلات مردم شدند.

مدیر کل صدا و سیمای استان آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت : برای پوشش دهی مناسب و ارتقای سیگنال دهی در نقاط دور دست استان که بسیار هزینه بر است نیازمند بودجه های کلانی هستیم و نمایندگان مجلس باید در این زمینه به ما کمک کنند.

دکتر اکبر رضایی افزود : وظیفه صدا و سیما حفظ زبان ترکی با استفاده از این زبان در برنامه ها است و اینک ۸۰ درصد برنامه ها در شبکه استانی به زبان ترکی پخش می شود.

وی خاطر نشان شد : رویکرد جدید ما تولید برنامه های جذاب و سرگرم کننده و نوآورانه و توجه به جهاد تبیین است و در زمینه رفع چالش ها نیز میزگردهای مختلف رادیویی و تلویزیونی در موضوعات مختلف با انعکاس نظرات موافق و مخالف آغاز کرده ایم و تولید برنامه از شخصیت های برجسته استان در دستور کار است .

مدیر کل صدا و سیمای آذربایجان شرقی اظهار داشت : در تربیت نسل جوان و جدید نیز فقط تلاش صدا و سیما کافی نیست و همه نهادهای فرهنگی باید در این زمینه همکاری کنند

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false