- ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ ساعت 8:05
- اخبار میانه
- کد خبر 129859
- 156 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان “میانه” از کشف بیش از ۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر و دستگیری ۳سوداگر مرگ در عملیات پلیس این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حسن رفیعی در تشریح این خبر اظهار داشت: در اجرای طرح تشدید مبارزه با توزیع و مصرف مواد مخدر، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر و عوامل انتظامی این فرماندهی پس از تحقیقات فنّی و اطلاع از فعالیت افرادی در زمینه تهیه، توزیع و مصرف مواد مخدر در محلات مختلف شهرستان، موضوع را در دستور کار عملیاتی خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران پلیس با انجام یکسری کارهای اطلاعاتی و هماهنگی با مقام محترم قضایی موفق به شناسایی عاملین توزیع مواد مخدر شده و در عملیات های جداگانه، متهمین را در نقاط مختلف شهر دستگیر کردند.
سرهنگ “رفیعی” از کشف ۴کیلوگرم مواد مخدر سنتی و مقدار ۲کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک در بسته های آماده خبر داد و گفت: متهمین دستگیر شده پس از تشکیل پرونده، به همراه مواد مکشوفه تحویل مراجع قضائی شدند .
جانشین انتظامی میانه در پایان تصریح کرد : پلیس در جهت مقابله با سوداگران مرگ و بالابردن امنیت شهروندان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد و از شهروندان خواست در صورت اطلاع از فعالیت خرید و فروش موادمخدر توسط سوداگران مرگ، مراتب را با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ و سامانه ۱۲۸ پلیس درمیان بگذارند.
true
true
false
true















