- ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ساعت 10:20
- اخبار میانه
- کد خبر 130033
- 252 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

جانشین انتظامی شهرستان میانه گفت: مردی ۴۲ساله در استخر پلیمری روستای خانقاه بخش کندوان این شهرستان غرق شد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، سرهنگ ” حسن رفیعی” با اعلام این خبر بیان داشت : در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر غرق شدن فردی در استخر پلیمری روستای خانقاه بخش کندوان، ماموران جهت بررسی موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی افزود: با حضور پلیس و تیمهای امدادی در محل اعلامی و بررسیهای به عمل آمده مشخص شد، مردی ۴۲ساله بر اثر بی احتیاطی و به دلیل عدم تسلط و مهارت کافی در استخر پلیمری، غرق شده است.
جانشین انتظامی شهرستان میانه ادامه داد: جسد این فرد توسط نیروهای امدادی کشف و به سردخانه منتقل شد.
سرهنگ ” رفیعی ” با ابراز تاسف از این حادثه دلخراش از خانواده ها خواست به منظور پیشگیری از وقوع چنین حوادث تلخی با توجه به فصل گرما در کنار رودخانه ها و آبشارها و استخرها، ضرورت دارد شهروندان از شنا کردن در مناطق پرخطر پرهیز کرده تا دیگر شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم.
true
true
false
true















