- ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ ساعت 9:58
- اخبار میانه
- کد خبر 130120
- 196 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه میانه در کارگاه توانمندسازی ارکان گردانهای امام علی علیهالسلام میانه و شهرهای همجوار، با بیان اهمیت پیادهروی اربعین، گفت: زیارت اربعین، پرچم جهانی سیدالشهدا علیهالسلام برای نجات بشریت است.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، حجتالاسلام روح الله مهدی نیا با اشاره به دیدگاه و بیانات رهبری در خصوص کاروان اربعین، زیارت اربعین را عرصه و بستر تجلی ویژگیهای عالی انسانی در یک مسیر زمینی عنوان کرد و اظهار داشت: مکتب امام حسین علیهالسلام، مکتب دین، قرآن، انبیا و تنها مکتب نجاتبخش بشریت است.
وی با تاکید بر اهمیت معنویت در نیل به سعادت، متذکر شد: اگر تمامی مشکلات مادی انسان حل شود ولی ارتباط با خدا، ایمان و توحید نباشد، سعادت دنیا و آخرت تامین نخواهد شد، و تجلی سخاوت، کرامت و معنویت در گرو ولایت مداری و حرکت در مسیر ترسیمی معصومین علیهم السلام است.
حجتالاسلام مهدی نیا با اشاره به هجمه عظیم دشمن در فضای رسانه ای و مجازی و با تاکید بر ضرورت تبیین، شناخت شبهات، پاسخ به شبهات و زمینه سازی برای رسیدن افراد شایسته و انقلابی به پستهای حکومتی، افزود: امروز بیشترین هجمه به سمت تضعیف جایگاه ولایت است و جهاد تبیین مانع از گرفتاری در گرداب فضای رسانه ای، و تردید و انحراف در تشخیص حق از باطل می شود.
وی افزود: اعضای گردانها، رزمندگان ما هستند و باید از آمادگی کامل رزمی، اطلاعاتی، عملیاتی و امنیتی برای حفظ و صیانت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن، برخوردار بوده و در بعد اعتقادی و بصیرتی نیز پیشگام باشند.
دوره یکروزه توانمندسازی ارکان گردانهای امام علی علیهالسلام شهرهای میانه، سراب، هشترود و چاراویماق در دبیرستان عفاف میانه برگزار شد.
true
true
false
true















