- ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ ساعت 18:55
- اخبار میانه , گفتگو
- کد خبر 130572
- 131 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

محقق فاضل حجت الاسلام والمسلمین سهراب مظفری میانجی نماینده حضرات آیات عظام آیت الله شبیری زنجانی، آیت الله دوستی زنجانی، آیت الله علوی بروجردی و مرحوم آیت الله علوی گرگانی در تهران به مناسب هفته دولت میگوید: دولتمردان باید بدانند که یکی از وظایف ذاتی آنها تلاش جهادی نسبت به فراهم کردن آسایش و رفاه مردم است، ولی اینکه سفره مردم هر روز کوچکتر است و مردم عزیز کشورمان در تامین امرار و معاش خانواده اش مصتعصل بمانند، این پذیرفتنی نیست .
بار دیگر با آغاز هفته دولت منتظر افتتاحیهها و آمارهای مسئولین و مقامات کشور هستیم اما آنچه در این هفته مهم نیست کوچک شدن سفره مردم دردمند است. از سال ۹۰ و با آغاز تحریمها و ناکارآمدی دولتها روز به روز فشار اقتصادی بر مردم بیشتر شد و مردمی که از نظر رفاهی در رتبههای بین ۱۰ تا ۲۰ قرار داشتند الان دیگر با کشورهای آفریقایی و جنگ زده مقایسه میگردد.
پنهان خبر؛ حالا با روی کار آمدن دولت جدید و گذشت دو سال از عمر این دولت کمی بر اساس آمارهای داخلی و جهانی اوضاع کشور بهبود پیدا کرده اما هنوز سفر مردم خالی است و بنا به آخرین گزارش مرکز پژوهشهای مجلس کودکان کشور در حال دچار سوء تغذیه هستند.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، حجت الاسلام والمسلمین سهراب مظفری میانجی نماینده حضرات آیات عظام آیت الله شبیری زنجانی، آیت الله دوستی زنجانی، آیت الله علوی بروجردی و مرحوم آیت الله علوی گرگانی در تهران در گفتگو با پنهان خبر بر لزوم کاربلد بودن وزرا و مسئولین تاکید کرد و در پاسخ به این سوال که با توجه به هفته دولت ارزیابی جنابعالی نسبت به عملکرد این دولت چیست؟ و ضعف های این دولت را در چه می بینید و پیشنهادتان نسبت بهبودی اوضاع چیست؟ گفت: بنده ابتدا هفته دولت را به همهی دولتمردان تبریک عرض میکنم و چنانچه منصفانه بخواهیم قضاوت کنیم باید عرض کنم این دولت، دولت پاک دستی میباشد بالخص در راس آن رئیس جمهور کشورمان و اما ضعفهای که از ابتدا داشته یکی در چینش افراد برای تصدی مسئولیتهاست. بخصوص هنگام معرفی وزرا برای مجلس.
میانجی گفت: فقط پاک دستی افاقه نمیکند، بلکه لازمه هر فرد برای معرفی بعنوان وزیر میبایست دقت میشد تا ابتدا از دیانت، درایت، حریت، دلسوزی، حفظ امانت و تخصص آن فرد کاملا مطمئن میشد تا آن فرد حداقل از تحمل گرایی و تفاخر و خود برتر بینی هم مبرا باشد . تغییر چند وزیر از کابینه از زمان شروع کار این دولت دلالت به این موضوع دارد یعنی لااقل در تخصص و مدیریت ضعف فراوان داشته است که از قطار دولت پیاده شده است.
او همچنین میگوید: بسیاری از مشکلات با درایت و تدبیر مدیران توانمند در سایه کار و پشتکار چنانچه به داشتهها بیش از نداشتهها بیندیشند و افقهای فردا را بهتر از امروز ارزیابی نمایند، ضمن حل و فصل عمده مشکلات، سبب عمران و آبادانی کشور و شادکامی و خوشبتختی احاد ملت را نیز فراهم میسازند .
این عالم فاضل به احادیثی از پیامر اکرم و امام علی(ع) در خصوص توجه دولتمردان به مردم اشاره کرد و گفت: همه دولتمردان باید در نظر داشته باشند که پیامبر بزرگوارمان (ص) میفرمایند «بهترین کارها پس از ایمان به خدا دوستی با مردم است» و یا امام علی (ع) هم می فرمایدند« هر گاه قصد کردی با مردم دوست و مهربان باشی، خداوند رحمتش را بر تو نازل میکند »
میانجی افزود: به قول ناصح الممالک سه بیت شعر دارد که بسیار در خور دولتمردان است که به واقعا خود را خادم ملت بدانند و همت کنند در همه عرصه از مردم گره گشایی کنند و نهایت درجه هر چه میتوانند به مردم خدمت نمایند.
« در حقیقت نبود هیچ مقامی برتر زان مقامی که فقط حضرت انسان دارد
سبب برتری رتبت انسان از چیست؟ از همان است که او رحم فراوان دارد
رحم آرد اوقات به هر جانداری آنکه انسان بود و در تن خود جان دارد»
این پژوهشگر دینی همچنین اضافه کرد : به قول “لاکوردر ” «کارهای بزرگ جهان بر حسب امری است که از حلقوم وظیفه خارج شده است و ناشایسته ترین آنها آن است که با صدای هوس انجام یافته است». الحاصل دولتمردان باید بدانند که یکی از وظایف ذاتی آنها تلاش جهادی نسبت به فراهم کردن آسایش و رفاه مردم است . ولی اینکه سفره مردم هر روز کوچکتر است و مردم عزیز کشورمان در تامین امرار و معاش خانواده اش مصتعصل بمانند، این پذیرفتنی نیست .
وزارت آموزش و پروش عملکرد مطلوبی ندارد
او با تاکید بر همیت دولت نسبت به رفع مشکلات مردم ضعیف گفت: شایسته است اولین اولویت اقدام عملی نسبت به اقشار ضعیف و آسیب پذیر جامعه باشد و اما وزارتخانه های خارجه و دفاع و نیروهای مسلح و بهداشت و درمان (البته این وزارخانه به داروسازیها و توزیع دارو توجه بیشتری کند) عملکردشان مطلوب است ولی وزارتخانههایی همانند آموزش و پرورش بسیار نامطلوب و علت تغییر چند وزیر در یک دولت دلالت بر این امر دارد یعنی هم در بعد آموزشی و هم در بعد پرورشی .
این عالم فاضل گفت: چه می شود برای بهبود وضعیت مدارس چه تحت امر آن وزارتخانه و چه مدارس، حوزات علمیه که خود رقبیه ندارند (ملک تجاری و درآمد دیگری ندارند) سازمان اوقاف خیریه (البته آن املاک وقفی که واقف قید خاصی ندارد) و آستان قدس و رضوی به کمک آنها بیایند. چراکه خود این امر بسیار مطلوب است هزینه شود برای اینکه خودش یک نوع سرمایه گزاری میباشد برای جوانان و کشور .
میانجی در پایان افزود: الحاصل امید است دولتمردان جهت رفع آن معایب نهایت تلاش خود را به کار گیرند و نتیجه تلاش را در مرحله دوم اهمیت خود قرار دهند و بکوشند به دور از غوغاها و غبارهای موجود در فضاهای علمی و آموزشی و … به فهمیندن و درک کردن و اقدام عملی برای رفع آنها بنمایند.
true
true
false
true