- ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ ساعت 14:06
- اخبار میانه
- کد خبر 131894
- 189 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

فرمانده انتظامی شهرستان میانه، از کشف ۹ هزار قطعه بلدرچین زنده بدون مجوز و خارج از شبکه توزیع به ارزش ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه،خبرنگار پایگاه خبری پلیس،سرهنگ ” حسن رفیعی”، در تشریح این خبر گفت: ماموران ایستگاه شهید فرجی حین کنترل محورهای مواصلاتی به یک دستگاه کامیونت در حال تردد مشکوک شده و آن را برای بررسی متوقف کردند.
وی افزود: در بازرسی از این خودرو مقدار ۹ هزار قطعه بلدرچین زنده فاقد هرگونه مجوز حمل و مجوز بهداشتی که ارزش آن ها برابر نظر کارشناسان ۴میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده کشف و یک متهم در این خصوص با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان گفت: برخورد قانونی و قاطعانه با قاچاق و توزیع خارج از شبکه گوشت با جدیت تمام در دستور کار پلیس قرار دارد و از شهروندان نیز درخواست می شود هرگونه موارد مشکوک را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
true
true
false
true















