×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۱۳:۵۱
it is true
true
true
برگزاری یادواره شهدای طلاب و روحانیون میانه

فرمانده سپاه میانه در آیین بزرگداشت شهدای روحانی، بر پیوند و آشنا سازی جوانان و نوجوانان با شهدا تاکید کرد و گفت: در معرفی و شناساندن شهدا به نسل کنونی قصور کرده‌ایم.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، فرمانده سپاه میانه انتقال مفاهیم دفاع و شهادت را امری ارزشمند و ضروری دانست و اظهار داشت: دفاع مقدس دریایی است که شهدای روحانی، گوهرهایی گرانقدر از این دریای بی کران هستند.

محمد بیرامی با تاکید بر لزوم استمرار راه شهدا از قصور و کوتاهی بسیار در راستای شناساندن این گنجینه‌ها گلایه کرد و افزود: سیره، روش، منش، مکتب و دیدگاه شهدا را باید فرا گرفته و به جوانان و نوجوانان انتقال دهیم.

وی کار برای رضای الهی و مردمی بودن را دو ویژگی اصلی شهدا عنوان کرد و متذکر شد: تنها برپایی مراسم بزرگداشت کافی نیست بلکه باید ما هم برای استمرار راه شهدا، این صفات آنان را در خودمان تقویت کنیم.

یادواره شهدای طلاب و روحانیون میانه در راستای کنگره بزرگداشت ۱۰۰۰۰ شهید آذربایجان شرقی در مسجد جامع شهرستان میانه برگزار شد.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false