×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۲۸ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۱۸:۴۱
it is true
true
true
استاد حوزه و دانشگاه تبریز:لازمه تاثیرگذاری بر جوانان و نوجوانان، درک و شناخت آنان است

استاد حوزه و دانشگاه تبریز در جمع فرهنگیان بسیجی میانه گفت: شناخت نسل جدید لازمه تاثیرگذاری معلمان در کلاس درس می باشد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه،حجت الاسلام مجتبی نظری ضمن اشاره به تاثیر فضای مجازی در رفتار نوجوانان و تغییر سبک زندگی آنان اظهار داشت: معلمان به عنوان مهمترین الگوی تربیتی باید در حرف و عمل بر دانش آموزان تاثیرگذار باشند.

وی به حماسه سازی های زنان در دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: هدف دشمن بی‌هویت کردن و بی‌حیاسازی جامعه است و در راستای خنثی سازی نقشه شوم دشمنان، معلمان باید با آگاهی و شناخت لازم از نسل جدید در کلاس درس حضور یابند.

رحیم احمدی مدیر آموزش و پرورش میانه نیز در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات مدیران و معلمان در آماده‌سازی مدارس بر استمرار همایش ها و کارگاه های بصیرت افزایی ویژه فرهنگیان تاکید کرد.

همایش بصیرت افزایی با محوریت هویت اسلامی زن مسلمان با شرکت جمع کثیری از فرهنگیان بسیجی در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش میانه برگزار شد.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false