- ۲۰ مهر ۱۴۰۲ ساعت 23:55
- اخبار میانه , ویدئو
- کد خبر 132949
- 7807 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از کشف بیش از ۲۵هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل به ارزش ۱۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال در شهرستان میانه خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، سرهنگ “حسن رفیعی” در تشریح این خبر اظهار داشت: در اجرای طرح مبارزه با پدیده شوم قاچاق ، ماموران پلیس آگاهی شهرستان میانه ضمن کنترل محورهای مواصلاتی به یک دستگاه تریلی حمل سوخت مشکوک و آن را جهت بررسی متوقف کردند.
وی در ادامه افزود: ماموران پلیس شهرستان میانه در بازرسی از خودرو مذکور مقدار ۲۵ هزار و ۸۰۰لیتر مواد سوختی قاچاق از نوع گازوئیل که به طرز ماهرانه ای در وسط اتاق تریلی در تعداد ۵ تانکر مجزا جاساز شده بود را کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان با بیان اینکه در همین رابطه یک نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مقام قضائی شد، از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک در زمینه قاچاق کالا و ارز را سریعا با سامانه ۱۱۰ در جریان گذارند.
true
true
false
true