×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۰۱:۰۳
it is true
true
true
جانشین‌فرمانده سپاه میانه:محور حرکت بسیج، تحقق آرمان‌های انقلاب است

جانشین‌فرمانده سپاه میانه در تجمع علمی‌فرهنگی بسیج اساتید، گفت: محور اصلی و مسیر حرکت بسیج به سمت تحقق آرمان‌های انقلاب است.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه،یوسف روحی در جمع اساتید و دانشجویان بسیجی ابراز داشت: برای نیل به آرمان‌های انقلاب، تمامی اقشار و آحاد جامعه باید خود را با نقشه راه ترسیم شده از سوی رهبر فرزانه انقلاب که استمرار نقشه ترسیمی حضرت امام راحل است، تطبیق داده و در این مسیر حرکت کنند.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین افتخار جوان ایرانی، بسیجی بودن اوست، ورود بسیجی‌وار در همه عرصه‌ها و جریان فرهنگ بسیج در کشور را راهکار اصلی برون‌رفت از مشکلات دانست.

روحی با اشاره به فرمایشات امامین انقلاب، مسئله فلسطین را مهم‌ترین مسئله جهان اسلام مطرح کرد و گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ما شاهد تحولات بزرگی در منطقه هستیم و پیروزی فلسطین نزدیک است.

وی اظهار داشت: امروز دشمن غاصب و کودک‌کش اسرائیل با نسل‌کشی و به خاک و خون کشیدن کودکان بی‌دفاع، در حال کندن گور خود است و همه جهانیان به این واقف‌اند که در جنگ بین اسرائیل و غزه، این مردم غزه است که غالب جنگ خواهد شد و این از سنت های الهیست.

تجمع علمی و فرهنگی بسیج اساتید و کارکنان میانه با شعار “استاد بسیجی، کارآمدی نظام حکمرانی، آزادی قدس، آرمان اسلامی” با حضور مسئولینی از سپاه میانه، رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان، و مسئولان و جمعی از کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در طبقه همکف این واحد دانشگاهی برگزار شد.

جانشین‌فرمانده سپاه میانه محور حرکت بسیج، تحقق آرمان‌های انقلاب است 2

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false