- ۲۳ دی ۱۴۰۲ ساعت 13:25
- اخبار میانه , اخبار ویژه
- کد خبر 136364
- 155 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

نماینده مردم میانه در مجلس گفت: در راستای توجه و حمایت از واحدهای تولیدی و کارآفرینی شهرستان میانه با وزیر اقتصاد و دارایی دیدار و گفت و گو کردم و مواردی در خصوص حل مشکلات واحدهای تولیدی مطرح شد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، مهدی اسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در تشریح نشست با وزیر اقتصاد گفت: در راستای توجه و حمایت از واحدهای تولیدی و کارآفرینی شهرستان میانه با وزیر اقتصاد و دارایی دیدار و گفت و گو کردم و مواردی در خصوص حل مشکلات واحدهای تولیدی مطرح شد.
وی افزود: از مواردی که در این نشست مطرح شد می توان به عدم حمایت های مالی و تسهیلاتی لازم جهت راه اندازی و به سرانجام رساندن پروژه های سرمایه گذاری، تولیدی و کارآفرینی شهرستان میانه اشاره کرد و بر توجه جدی وزیر اقتصاد و دارایی در جهت رفع موانع پیش رو و حمایت جدی از بحث کارآفرینی تاکید شد.
نماینده مردم میانه عنوان کرد: همچنین در این نشست خواستار صدور دستور وزیر اقتصاد به منظور تخصیص و ابلاغ مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد ریال از محل منابع ملی تبصره ۱۸ برای پروژه های اولویت دار شهرستان میانه شدم ناگفته نماند وزیر اقتصاد و دارایی نیز دستورات لازم جهت اولویت دار کردن طرح های شهرستان میانه در دریافت تسهیلات تبصره ۱۸ را صادر کرد./
true
true
false
true















