×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲۵ اسفند - ۱۴۰۳   - ساعت: ۲۲:۱۸
it is true
true
true
انعکاس گزارش عملکرد ادارات در بخش های مختلف به مردم، سبب امیدآفرینی و آگاهی جامعه است

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه با بیان اینکه انعکاس گزارش عملکرد ادارات به مردم در بخش های مختلف، سبب امیدآفرینی و آگاهی آحاد جامعه از خدمات و اقدامات دولت می شود، از برخی ادارات و دستگاههای شهرستان بخاطر عملکرد غیرقابل قبول در اطلاع رسانی و فعالیت های رسانه ای به مردم انتقاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، فرید قشلاقی در جلسه ستاد دهه فجر شهرستان میانه با اشاره به اینکه در میان انبوهی از رسانه ها، رسانه های منصف، انتقادات و مشکلات مردم را به خوبی منعکس می کنند، از مدیران ادارات خواست تا با تقویت و فعال نمودن روابط عمومی ها، به انتقادات پاسخ صادقانه و سریع دهند تا آرامش روانی جامعه درگیر اخبار و اطلاعات غلط نشود.

وی ضمن قدردانی از رسانه های شهرستان که در کنار انتقادات منصفانه و انعکاس کاستی ها، کارهای انجام یافته را نیز منعکس می کنند، گفت: رسانه حرفه ای، باید در کنار بیان مشکل و انتقاد از یک دستگاه، به دنبال پاسخ مسئول آن اداره نیز برود و آن را منعکس کند و مدیران ادارات نیز مکلفند با رسانه ها تعامل کرده، پاسخگوی آنان باشند چراکه سکوت در برابر برخی انتقادات نادرست، این شائبه را ایجاد می کند که آن انتقاد صحیح بوده و کاری برای حل مشکل صورت نگرفته است و به تبع آن، فضای روانی جامعه، آلوده می شود.

قشلاقی، دهه مبارک فجر را فرصتی مناسب برای بیان دستاوردهای دولت مردمی به مردم خوانده، گفت: در برهه ای که دشمنان نظام اسلامی، با تمام توان و ابزار، افتخارات و دستاوردهای نظام را تضعیف می کنند، وظیفه همگانی، تبیین و روشنگری است.

سرهنگ روحی، جانشین سپاه ناحیه میانه نیز در این جلسه، جهاد تبیین، جهاد امیدآفرینی و جهاد خدمت رسانی را سه رویکرد اصلی ستاد دهه فجر امسال برشمرده، گفت: ستاد دهه فجر شهرستان میانه در قالب ۲۵ کمیته، تلاش خواهد کرد تا شعار این دهه که “جشن ملی، مشارکت پرشور و آینده روشن” است را تحقق بخشد.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false