- ۱۸ تیر ۱۴۰۳ ساعت 10:51
- اخبار میانه , یادداشت
- کد خبر 142777
- 60 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true
شعله عشق به حسین (ع) خاموش شدنی نیست .
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، همه ساله با فرا رسیدن ماه محرم، مراسم عزاداری و سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در سراسر کشور برگزار میشود و به همین منظور از روزهای قبل، بسیاری از هموطنان نسبت به آمادهسازی اماکن مذهبی و تکایا برای پذیرایی از عزاداران آن امام همام و یاران باوفایش اقدام میکنند.
بسیاری از این نقاط مانند مساجد، شبستانها، حسینیهها، مهدیهها و… به دلیل همیشگی و دائمی بودن تا حدی از آمادگی و ایمنی لازم برخوردار هستند، اما از آنجایی که این نقاط، به تنهایی پاسخگوی جمعیت مشتاق عزادار نیستند، تقریباً در تمامی محلات سطح شهر، اماکنی تحت عنوان “تکیه” برپا میشود که با توجه به موقتی بودن از ایمنی کمتری برخوردار هستند .
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میانه ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام محرم تامین ایمنی و حفظ سلامتی عزاداران را مهمترین اولویت سازمان اعلام کرده و در همین راستا توصیه هایی را به خدمت همشهریان عزیز اعلام نمودند که امید آن است با رعایت این نکات، امسال نیز همانند سالهای گذشته، تمام اماکن مذهبی و تکایا مراسمات خود را بدون حادثه به پایان ببرند.
۱- تکایای عزاداری و ایستگاههای صلواتی باید در موقعیتی قرار گیرند که امکان دسترسی نیروهای عملیاتی آتشنشانی به آن میسر بوده و باعث سد معبر و یا مختل نمودن عبور و مرور خودروها نگردند.
۲- بهمنظور پیشگیری از ایجاد ترافیک و وقوع حوادث احتمالی، از برپایی تکایای عزاداری و ایستگاههای صلواتی در میدانها خودداری گردد.
۳- تکایا و ایستگاههای صلواتی نباید در زیر تیرهای چراغبرق و یا در مجاورت منازل مسکونی برپا گردند زیرا در صورت بروز هرگونه حریق احتمالی امکان سرایت آتشسوزی به منازل مسکونی همجوار، وجود دارد.
۴- برق محل باید از انشعابات استاندارد تأمین گردیده و سیستم برقرسانی مذکور حتماً به فیوز متناسب با آمپر مصرفی مجهز گردد.
۵- جهت انتقال برق صرفاً از کابلهای متناسب با آمپر مصرفی استفاده شود.
۶- از عبور دادن سیمها و کابلها از لابهلای داربستهای فلزی و چادرهای برزنتی بهصورت عریان، جداً خودداری نموده چراکه در صورت وقوع کوچکترین تماس الکتریکی، احتمال بروز آتشسوزی و یا برقگرفتگی وجود خواهد داشت.
۷- ضروری است از روشناییهای با توان پایین، مجهز به حفاظ (با رعایت فاصله مناسب از مواد قابل اشتعال) جهت روشنایی محل استفاده گردد.
۸- ضرورت دارد هریک از دستگاهها و ادوات برقی مانند؛ سیستم صوتی، نورافکن و غیره دارای پریز برق مستقل به خود باشند.
۹- در صورت برگزاری هرگونه مراسم در فضاهای بسته نصب برچسب و یا تابلو راهنمای راههای خروج در نقاط مختلف الزامی بوده تا در مواقع اضطراری و بروز حریق و حوادث، افراد را به معبر عمومی مناسب راهنمایی نمایند.
۱۰- الزامی است برق کلیه قسمتها در پایان مراسم از تابلو اصلی قطع گردد.
۱۱- حداکثر طول شیلنگ گاز مورد استفاده برای کلیه وسایل گازسوز ۱۲۰cm میباشد و هر یک از وسایل گازسوز باید به یک شیر مجزا مجهز باشند.
۱۲- در صورت نیاز به تامین سیستم سرمایشی، ضمن بررسی استحکام محل نصب و استقرار این تجهیزات، رعایت کلیه نکات ایمنی مربوطه از قبیل: انتخاب سیم مناسب و استاندارد، نصب و راه اندازی توسط افراد دارای صلاحیت، نصب دریچه حفاظ مناسب جهت کولرهای آبی و سایر دستورالعمل های مربوط به شرکت سازنده دستگاه ضروری می باشد.
۱۳- ضروری است با توجه به ظرفیت محل تعدادی خاموش کننده آتش نشانی در محل تعبیه گردد.
۱۴- در صورت بروز آتشسوزی توصیه میشود ضمن حفظ خونسردی بلافاصله «آتشنشانی» را از طریق سامانه ۱۲۵ مطلع نموده و اقدام به کنترل آتشسوزی با استفاده از وسایل آتشنشانی موجود در محل نمایید.
true
true
false
true