×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۲۱:۴۷
it is true
true
true
اجرای طرح آرامش و ایمنی ترافیک در میانه

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از اجرای طرح آرامش و ایمنی ترافیک با توقیف بیش از ۱۴۰ دستگاه وسیله نقلیه در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، از خبرگزاری پلیس، سرهنگ حسن رفیعی در تشریح جزئیات این خبر گفت: با توجه به مطالبات مردمی و به منظور افزایش انضباط ترافیکی، پیشگیری و مهار تصادفات و همچنین کنترل تخلفات، طرح آرامش و ایمنی ترافیک به مدت ۲۴ ساعت توسط مأموران پلیس در سطح شهرستان اجرا شد.

وی گفت: در قالب این طرح با رانندگان و به ویژه موتورسیکلت‌ سواران متخلف، برابر مقررات برخورد قانونی لازم صورت گرفت .

این مقام انتظامی افزود: با هماهنگی قضائی و در اجرای این طرح برابر ضوابط و مقررات در تخلفاتی همچون تردد در پیاده‌روها، حرکت خلاف جهت، عدم استفاده از کلاه ایمنی، ایجاد آلودگی صوتی ، نداشتن پلاک ، عدم به همراه داشتن مدارک و انجام حرکات نمایشی که باعث ایجاد خطرات برای راکبان و عابران می‌شود تعداد ۸۴ دستگاه موتورسیکلت و تعداد ۳۳ دستگاه خودرو توقیف و اعمال قانون شدند و همچنین در اجرای این طرح تعداد ۳۰ دستگاه موتورسیکلت که راکب آنها از کلاه ایمنی استفاده ننمودند، توسط ماموران پلیس راهور به صورت ۲ساعت توقیف شدند.

سرهنگ رفیعی با بیان اینکه هنوز بعضی از راکبان موتور سیکلت‌ها بدون گواهینامه در سطح معابر تردد می‌کنند که باعث بروز بسیاری از حوادث و اتفاقات خواهد شد،ادامه داد: طرح دریافت گواهینامه آسان و یکروزه که از سال گذشته شروع شده است راهی آسان و سریع برای دریافت گواهینامه موتورسیکلت است.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان گفت: اینگونه طرح ها به عنوان مطالبات مردمی همواره در دستور کار پلیس بوده و ماموران با رانندگان متخلف برخورد جدی خواهند کرد.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false