- ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ ساعت 9:57
- اخبار میانه
- کد خبر 143597
- 92 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

فرمانده انتظامی میانه از کشف ۴۶۰ قلم وسایل آشپزخانه و بیش از ۳ هزار قلم لوازم آرایشی و بهداشتی خارجی قاچاق به ارزش تقریبی ۲میلیارد ریال خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، از خبرگزاری پلیس، سرهنگ حسن رفیعی در تشریح این خبر گفت: در اجرای طرح مبارزه با پدیده قاچاق، ماموران ایستگاه بازرسی شهید فرجی در حین کنترل خودروهای عبوری به ۲دستگاه خودرو کامیون و خاور مشکوک شده و آنها را متوقف کردند.
وی ادامه داد: ماموران در بازرسی از خودروهای توقیف شده ۴۶۰ قلم وسایل آشپزخانه و بیش از ۳ هزار قلم لوازم آرایشی و بهداشتی خارجی فاقد مجوز و قاچاق کشف شد.
سرهنگ رفیعی در پایان ضمن افزود: در همین رابطه ۲متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مقامات ذیصلاح معرفی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه خاطر نشان کرد: قاچاق کالا یک معضل اجتماعی است که مبارزه با این پدیده شوم بزرگترین کمک و حمایت از اقتصاد و تولیدات داخلی است، در این راستا محورهای این شهرستان بصورت محسوس و نامحسوس و شبانه روزی تحت کنترل پلیس بوده تا تحرک از قاچاقچیان جامعه سلب شود.
true
true
false
true















