- ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ ساعت 8:47
- اخبار میانه
- کد خبر 144429
- 76 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

مهدی اسماعیلی نماینده مردم شهرستان های میانه و ترکمانچای در راستای حل مشکلات حوزه کشاورزی و رسیدگی و حل مطالبات کشاورزان حوزه انتخابیه با دکتر غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، در این دیدار ضمن بحث و گفتگو پیرامون مطالبات کشاورزان در حوزه زراعی و باغی، دستورات لازم از وزیر جهاد کشاورزی جهت تکمیل پایاب سد آیدوغموش و یا لوله گذاری در روستاهای سیه کمر، حصار، تازه کند شور، نیک آباد کوه، یوشانلو، قره طورق، باشماق، دوزنان، شیخدرآباد، درین درق و قراجه و همچنین پایاب #سد_صومعه علیا در شهرستان ترکمانچای؛ اخذ گردید.
همچنین تامین منابع مالی در راستای ارائه تسهیلات اشتغال زایی برای طرح های حوزه کشاورزی در شهرستان های میانه و ترکمانچای از دیگر موارد مطروح در این دیدار بود که تصمیمات و دستورات لازم در خصوص حل آنان از وزیر جهاد کشاورزی اخذ شد.
true
true
false
true















