×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۰۹:۲۷
it is true
true
true
توقیف ۳۶ دستگاه وسیله نقلیه متخلف در طرح عملیاتی پلیس میانه

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از اجرای طرح برخورد با وسایل نقلیه متخلف به مدت ۴۸ ساعت با توقیف ۳۶ دستگاه در شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، از خبرگزاری پلیس، سرهنگ “حسن رفیعی” اظهار داشت: پیرو مطالبات و درخواست مردمی مبنی بر برخورد با خودروهای متخلف که اقدام به مزاحمت و آلودگی صوتی، انجام حرکات نمایشی، فاقد پلاک و همچنین موتورسیکلت های مزاحم، فاقد مدارک و پلاک که نارضایتی بسیاری از سوی شهروندان را به همراه داشته است، به مرحله اجراء گذاشته شد.

وی افزود: در اجرای این طرح با هماهنگی قضایی، تعداد ۲۷ دستگاه خودرو و ۹ دستگاه موتورسیکلت توسط ماموران پلیس توقیف و به پارکینگ انتقال شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه با تاکید بر تداوم اینگونه طرح ها به عنوان یک مطالبه مردمی اضافه کرد: شهروندان در صورت مشاهده وسایل نقلیه متخلف، از طریق سامانه تلفنی مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ گزارش کنند.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false