- ۲۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت 18:13
- اخبار میانه
- کد خبر 145528
- 82 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، احمد اسمعیلی سرپرست دفتر امور روستایی و شوراهای استان با حضور در بخش کندوان با حسین زاده بخشدار کندوان دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار در خصوص مسایل و موضوعات عمرانی روستاها و دهیاریها تبادل نظر گردید.
حسین زاده ضمن درخواست رسیدگی به موضوعات و تخلفات شرکت تعاونی دهیاران در سالهای قبل از طریق قضایی و همچنین خواستار تبدیل شخصیت حقیقی شرکت به حقوقی از طریق اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شد.
اسمعیلی ضمن اشاره به اینکه کارهای بزرگی در شرکت تعاونی دهیاران اتفاق افتاده است، از زحمات ارزنده بخشداری کندوان در خصوص رفع و اصلاح معایب امورات مالی شرکت در سالهای گذشته و تلاش در راستای تبدیل نام از حقیقی به حقوقی (شرکت تعاونی خدمات عمران روستایی به شرکت تعاونی دهیاران بخش کندوان) تشکر کرد.
در انتهای دیدار سرپرست دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری و بخشدار کندوان از چند روستای بخش بازدید کردند.
true
true
false
true















