- ۱۰ آذر ۱۴۰۳ ساعت 9:56
- اخبار میانه
- کد خبر 145737
- 46 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

محمدباقر هنربر معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه با اشاره به جلسات متعدد استانی و کشوری خود، با مدیران استانی و کشوری برای پیگیری مشکلات و نیازهای شهرستان، تاکید کرد: مدیران ادارات شهرستان، با جدیت هرچه تمام، پیگیر عملیاتی شدن مصوبات دیدارها و جلسات برگزار شده با مدیران استانی، نمایندگان مجلس و مدیران کشوری باشند.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، رعایت الگوی مصرف و صرفه جویی در مصرف انرژی گاز و برق و همچنین لزوم تکریم ارباب رجوع و ارائه پاسخ قانع کننده به مراجعین در کمترین زمان از دیگر تاکیدات هنربر بعنوان رئیس شورای اداری شهرستان در این جلسه بود.
حجت الاسلام رشادی امام جمعه میانه نیز در این جلسه، با اشاره به اهمیت اقامه نماز و برکات آن، از مدیران ادارات خواست تا موضوع اقامه نماز جماعت در ادارات را جدی گرفته و زمانبندی جلسات را به گونه ای تنظیم کنند که با وقت نماز تداخل نداشته باشد.
در ادامه، برخی دستورات این جلسه نیز مورد بررسی، هماهنگی و تصمیم گیری قرار گرفت.
true
true
false
true















