×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۹ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۱۱:۲۲
it is true
true
true
گرامیداشت حماسه ۹دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، در مسجد فاطمه زهرا میانه

مسئول بسیج دانش آموزی سپاه عاشورا در خصوص حماسه سازی مردم آذربایجان گفت: مردم با بصیرت تبریز در هشتم دی ماه، ضمن محکوم کردن فتنه‌ها و توطئه‌های دشمنان با ولایت فقیه بیعت کردند.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، حجت الاسلام مصطفی نجفقلی زاده سرایی در همایش گرامیداشت حماسه ۹دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، در مسجد فاطمه زهرا میانه ادامه داد: حماسه ۹ دی نشان دهنده عمق اعتقاد مردم ایران به ارزش‌های نظام و انقلاب است.

وی افزود: همواره مردم به این حقیقت رسیده‌اند که در برابر فتنه‌ها بایستی هوشیار و آماده باشند و با این آگاهی در مقابل توطئه‌های دشمنان داخلی و خارجی ایستادگی کرده و از انقلاب دفاع کنند.

حجت الاسلام سرایی بیان کرد: در حماسه ۹ دی مردم در راستای لبیک گفتن به ولایت فقیه در میدان حاضر شدند و اعلام کردند تا آخرین لحظه برای حفظ نظام و انقلاب از جان گذشتگی خواهند کرد تا دشمنان این نظام به اهداف خود نرسند و ثابت کردند که پشتیبان ولایت فقیه هستند.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false