×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۱۸:۴۳
it is true
true
true
دستگیری عامل ایجاد رعب و وحشت در بیمارستان برکت امام خمینی(ره) شهرستان میانه

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از دستگیری عامل عربده‌کشی و ایجاد رعب و وحشت در بیمارستان برکت امام خمینی(ره) شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ ” حسن رفیعی” در گفت‌وگویی عنوان کرد و اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر ایجاد رعب و وحشت در بیمارستان برکت امام خمینی(ره) و تهدید پرسنل کادر درمانی، بلافاصله ماموران کلانتری ۱۲به محل مورد نظر اعزام شدند.

سرهنگ رفیعی با بیان اینکه پلیس با حضور در محل مورد نظر مشاهده کرد فردی در حال عربده‌کشی و توهین و تهدید به کادر بیمارستان و برهم زدن نظم و آسایش این مکان است افزود: این فرد پس از دعوت به آرامش از جانب پلیس ضمن پرخاشگری و تهدید ماموران انتظامی با سلاح سرد و نافرمانی از فرمان پلیس می کند.

این مقام انتظامی از دستگیری متهم مورد نظر با اقدامات پلیسی صورت گرفته خبر داد و تصریح کرد: متهم ۳۵ساله پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان با تاکید بر اینکه اینگونه افراد که باعث تشویش اذهان عمومی و القاء حس ناامنی برای مردم می‌شوند، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند خاطرنشان کرد:مقابله با مخلان نظم و امنیت عمومی از اولویت‌های مجموعه انتظامی شهرستان است و با جدیت با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی مقابله می‌کند و تحت هیچ شرایطی اجازه نمی‌دهد افرادی نظم و امنیت جامعه را به هم بزنند.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false