×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۱۴:۳۱
it is true
true
true
امام جمعه میانه: دهه فجر، فجر شخصیت و احترام برای ملت ایران بود

در دیداری که با حضور فرماندار، اعضای شورای تامین و شورای اداری با امام جمعه میانه برگزار شد، محمدباقر هنربر، معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه، ضمن تبریک دهه فجر، هدف از این دیدار را تجدید میثاق با ولایت و آرمان‌های امام راحل اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، هنربر به تشریح برنامه‌های دهه مبارک فجر پرداخت و اعلام کرد که ۵۰ پروژه به ارزش ۱۴۵۰ میلیارد تومان در طول دهه مبارک فجر به بهره‌برداری خواهد رسید.

حجت‌الاسلام سید سعید رشادی، امام جمعه میانه، در این دیدار به نقش برجسته امام خمینی (ره) در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: “دهه فجر، فجر شخصیت و احترام برای ملت ایران است و باید قدر این نعمت عظما را بدانیم.”

وی همچنین افزود: ملت حتی اگر در ابتدای انقلاب با همان روحیه و انگیزه بالا انقلاب می‌کردند اما رهبری مانند حضرت امام نداشتند، این انقلاب به شکست می‌انجامید.

وی به اهمیت مشارکت تمام اقشار جامعه در انقلاب و نقش روشنفکران در این حرکت بزرگ اشاره کرد.

امام جمعه میانه با اشاره به تاریخچه دخالت‌های خارجی در ایران، تأکید کرد که پس از انقلاب، چند هزار مستشار آمریکایی از ایران خارج شدند که در همه زمینه‌ها دخالت می‌کردند و حقوق می‌گرفتند. وی افزود: “دانستن این سوابق مهم است تا حرف‌ها و رفتارهای چندگانه امروز دشمنان را متوجه شویم.”

در پایان، حجت‌الاسلام رشادی به غیرقابل اعتماد بودن آمریکا و سابقه بدعهدی‌های این کشور اشاره کرد و تأکید کرد که برخی افراد با علم به اینهمه دشمنی ها نباید دم از دوستی با آمریکا بزنند.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false