- ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ ساعت 22:27
- اخبار میانه
- کد خبر 148220
- 71 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

فرمانده پلیس راه میانه زنجان از طرح تشدید برخورد با موتورسیکلت سواران متخلف توسط مأموران پلیس در ایام نوروز خبر داد و گفت: از آنجایی که بروز رفتارهای ناهنجار و پرخطر، اخلال در نظم و انضباط ترافیکی، انجام حرکات نمایشی و خودنمایی، حرکت خلاف جهت و مخاطره آمیز برخی موتورسیکلت سواران متخلف در معابر درون شهری و برون شهری باعث نارضایتی مردمی، بروز اختلال در ایمنی و وقوع تصادفات برای خود و سایر کاربران ترافیک میگردند.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، خبرگزاری پایس، سرهنگ عظیمی اظهار داشت: پلیس در همه ایام خصوصا در ایام نوروز با تخلفات مذکور به شدت برخورد نموده و به راکبان موتورسیکلت توصیه میکند که حتماً از کلاه ایمنی استفاده نموده و از انجام تخلفات حادثه ساز از قبیل حرکات نمایشی، تک چرخ، حرکت خلاف جهت و…. به جد پرهیز نمایند.
سرهنگ “عظیمی” عنوان کرد: پلیس مخالف استفاده از موتورسیکلت نیست، ولی به راکبان موتورسیکلت هایی که با خودنمایی هنگام رانندگی در سطح محورهای اصلی باعث ایجاد رعب و وحشت برای سایر رانندگان می گردند هشدار داده و اظهار داشت قانونمند رفتار کنند در غیر این صورت با آنها برخورد جدی خواهد شد.
فرمانده پلیس راه میانه زنجان همچنین از والدین درخواست نمود بر رفتار فرزندان خود بیشتر نظارت تا از بروز حوادث جبران ناپذیر جلوگیری گردد و این گونه افراد بصورت نامحسوس توسط پلیس شناسایی و پس از اخذ مجوز مقام قضایی از محل منزل نسبت به توقیف وسیله مذکور اقدام خواهد شد.
true
true
false
true















