×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۰۶:۵۰
it is true
true
true
دیدار نوروزی فرمانده انتظامی شهرستان میانه با خانواده معظم شهدا

فرمانده انتظامی شهرستان میانه به همراه روسای عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار نوروزی با خانواده معظم شهیدان ” میرباقر موسوی” و ” صفر نوری ” ضمن تبریک سال نو و آرزوی توفیق روز افزون برای این عزیزان، در سال جدید از خانواده شهدا درخواست دعای خیر برای کارکنان انتظامی در جهت اجرای ماموریت خطیر تامین امنیت کشور را کرد و گفت: خانواده شهداء مروجین فرهنگ ایثار در جامعه هستند.

 

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، خبرگزاری پلیس، سرهنگ حسن رفیعی دیدار و سرکشی از خانواده شهداء را یکی از وظایف ذاتی و خدمت به خانواده شهداء را امری مقدس عنوان و عاقبت به خیری و ختم به شهادت را به تمامی خدمتگزاران صدیق نظام از درگاه باری تعالی خواستار شد.

 

وی تصریح کرد: تا زمانی که فرهنگ غنی شهادت در جامعه باشد خدشه‌ای به آرمان‌های والای اسلامی ما وارد نخواهد شد و ادامه دادن راه و هدف شهداء می بایست در رأس همه امور قرار گیرد.

 

ایشان تکریم خانواده‌های معظم شهداء را ادای دین به ارزش‌های انقلاب اسلامی دانست و افزود: ما مدافع اسلام و ارزش‌های آن هستیم و ادامه دادن راه شهدا را وظیفه خود می‌دانیم.

 

در ادامه خانواده شهیدان ضمن تشکر از فرمانده انتظامی شهرستان میانه به لحاظ عنایت ویژه به خانواده شهدا، بازدید آنها را باعث دلگرمی خود دانسته و این امر را در ترویج فرهنگ شهادت مثمر ثمر خواند.

 

گفتنی است در پایان این دیدارها با اهداء لوح تقدیر از صبر و بردباری خانواده های این شهیدان والامقام تجلیل شد.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false