- ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ ساعت 14:59
- اخبار میانه , عکس
- کد خبر 148932
- 1171 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

محمدرضا مشایخی ضمن قدردانی از اقدامات مهم نمایندگان مردم میانه در مجلس شورای،بالاخص در این فقره از مریم عبدالهی نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان و شهرستان در پیگیری دریافت ماشین آلات سنگین راهداری گفت با توجه به گستردگی و نیاز شهرستان ماشین آلات حاضر پاسخگوی راه های مواصلاتی شهرستان نیست.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، نماینده عالی دولت در شهرستان میانه ضمن قدردانی از مساعدت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی گفت با شروع سال جدید در حوزه راه های مواصلاتی شهرستان و راه های روستایی با تامین اعتبار جدید و مشارکتی و قسمتی از باقیمانده سال قبل پروژه آسفالت مسیر های نوروز آباد، احمد آباد گروس و از واریانت قره بلاغ(از محور سرچم-اردبیل) تا آقکند در بخش کاغذکنان ، از روستای قره آور تا ارس و قویجاق بخش مرکزی ، قسمتی ازمحور میانه به شهر ترک، روستای چنار و قشلاق سوپرگلو در بخش کندوان ، و همچنین آسفالت قسمتی از محور میانه به تبریز،ودر بخش احداث: احداث راه روستایی بالوجه(بخش کندوان) و قراجه کله بوز(بخش مرکزی)، وبا اتمام برنامه ریزی اولیه و مقدمات کار، شروع احداث محور میانه به طرف شهرستان نیر ،مسیر های حادثه خیز میانه -تبریز و تسریع در اتمام ۱۱ کیلومتر اول میانه سرچم از ماه آینده شروع خواهد شد.
لازم به ذکر است در این بازدید سه خودروی لودر، بیل مکانیکی چرخ زنجیری و یونیماگ مجهز به برف روب و برف خور و دستگاه های پرتابل راهداری با هزینه ای بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات استانی تهیه و در اختیار راهداری شهرستان قرار گرفته است.

true
true
false
true















