- ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ساعت 22:36
- اخبار استان , اخبار میانه , اخبار ویژه , عکس
- کد خبر 149101
- 1731 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

دادستان شهرستان میانه با حضور درستاد اداره کل ضمن دیدار با مدیرکل زندانهای آذربایجانشرقی از محل پابند الکترونیکی بازدید کرد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، از پایگاه اطلاعرسانی ادارهکل زندانهای آذربایجان شرقی،محمودیان دادستان شهرستان میانه با حضور در ادارهکل زندانهای آذربایجانشرقی، با جوادی مدیرکل زندانهای استان دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار که در فضایی صمیمی و کارشناسی برگزار شد، دو طرف پیرامون توسعه راهکارهای کاهش جمعیت کیفری و بهرهگیری بیشتر از مجازاتهای جایگزین حبس، بهویژه استفاده از سامانه پابند الکترونیکی، تبادل نظر کردند.
در ادامه این برنامه، دادستان میانه از محل استقرار مرکز پابند الکترونیکی زندانهای استان بازدید نمود و از نزدیک در جریان روند اجرایی، امکانات فنی و نظارتی این سامانه قرار گرفت.
مدیرکل زندانهای استان در این بازدید با ارائه گزارشی، پابند الکترونیکی را یکی از اقدامات مؤثر در راستای سیاستهای قوه قضاییه برای کاهش آسیبهای ناشی از زندان و حفظ پیوند زندانیان با خانواده عنوان کرد.
true
true
false
true


















