×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۱۶ شهریور - ۱۴۰۵   - ساعت: ۰۲:۱۳
it is true
true
true
مراسم جشن ازدواج ۲۵ زوج شهرستان میانه، به مناسبت عطر ولایت در جشن ازدواج آسمانی

به مناسبت سالروز پیوند آسمانی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، مراسم جشن ازدواجی پر از معنویت و شور در محل سالن هلال احمر میانه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، این مراسم که با هدف گرامیداشت این سنت حسنه و ترویج ازدواج آسان برپا شده بود، با حضور جمعی از عاشقان اهل بیت (ع) رنگ و بوی خاصی به خود گرفت.

حجت والمسلمین دکتر ارجمندی سخنران این مراسم، با اشاره به اهمیت ازدواج در اسلام، بر الگوگیری از زندگی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) بیان کرد: در تشکیل خانواده‌ای موفق و سعادتمند بایستی از ائمه اطهار ضمن استعانت، الگوگیری نمود.

استاد حوزه و دانشگاه در خصوص اهمیت ازدوج گفت: ازدواج تنها یک پیوند عاطفی نیست، بلکه یک نهاد اجتماعی مهم است که نقش اساسی در سلامت و پویایی جامعه دارد. ازدواج کمک می‌کند، احساس خوشبختی و رضایت بیشتری داشته باشیم،مسئولیت‌پذیرتر و پخته‌تر شویم ونسل آینده را تربیت کنیم و به جامعه تحویل دهیم.

ایشان در ادامه افزود: ازدواج یک فرصت بی‌نظیر برای رشد و تعالی است. با انتخاب همسر مناسب و تلاش برای حفظ زندگی مشترک، می‌توانیم یک زندگی شاد و موفق داشته باشیم و به جامعه‌ای سالم و پویا کمک کنیم.

در حاشیه این جشن، برنامه‌های متنوعی از جمله مولودی‌خوانی، اجرای تواشیح و مسابقات فرهنگی و تجلیل از ۲۵زوج شهرستان میانه برگزار شد.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false