×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۱ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۱۲:۴۹
it is true
true
true
امام جمعه میانه؛ نقطه تقابل با دشمن فقط قدرت است /دشمن بداند از حق هسته ای خود ذره ای عقب نشینی نخواهیم کرد

حجت الاسلام والمسلمین رشادی ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه و یاد و خاطره شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام امت که به دست منافقین به شهادت رسیدند گفت وظیفه قضات بسیار سنگین بوده و رسیدگی به پرونده های قضایی با پیچیدگی و گستردگی نیاز به صبر و حوصله دارد و در جنگ تحمیلی اخیر نیز مجموعه قوه قضائیه برای به محاکمه منافقین و جاسوسان دشمن پای کار آمدند که جای قدردانی دارد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، وی به سالروز حمله وحشیانه آمریکا به هواپیمای مسافربری کشور اشاره کرد و گفت کشور جنایتکار آمریکا در مقابل این حادثه به جای عذرخواهی از کشور و مردم ایران به فرمانده این حمله نشان افتخار داد که نشان از هدفمند بودن این حمله بود و باید کشوری که هر لحظه در حال برنامه ریزی برای توطئه علیه کشور ما است جبهه بگیریم و احتیاط کنیم و بدانیم چگونه رفتار کنیم.

خطیب نماز جمعه میانه افزود امروز مشخص شد که کشور جنایتکار آمریکا همراه با متحدانش در حین مذاکره در حال نیرنگ و برنامه ریزی برای حمله به ایران بودند که نشات گرفته از خوی وحشیگری و بی وجدانی آنها است و نقطه تقابل آن فقط قدرت است و اگر بدانند طرف مقابل دارای ضعف است و مردم وحدت ندارند لحظه ای برای پیاده کردن نقشه های شوم خود مجال نخواهند داد.

امام جمعه میانه به تحلیل آمریکا و رژیم غاصب صهیونسیتی نسبت به ایران اشاره کرد و گفت آنها در تحلیل هایشان علیه کشور ما که خداوند را در آن در نظر نمیگیرند گرانی و عدم رضایتمندی مردم را نشانه رفته بودند و دنبال اختلافات قومیتی و سیاسی بودند و فکر می کردند که از طریق این عوامل می توانند به کشور ضربه بزنند و فکر می کردند با شهادت سرداران و فرماندهان کار نظام تمام است و دست به حمله زدند و در اولین روز با هک پدافند کشور که برنامه ریزی آنها برای سرنگونی کشور در عرض چند روز بود به همت جوانان نخبه ایرانی در همانروز خنثی شد و میدان به دست ایران افتاد و روز دوم به گفته وزیر امور خارجه سران اروپایی در تماسهایی مکرر خواستار توقف جنگ بودند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان گفت گرچه در حملات رژیم صهیونیستی خسارت دیدیم و بزرگترین سردارها و دانشمندان و جمعی از هموطنان را از دست دادیم ولی خسارت های محکمی به دشمن وارد کردیم که باعث ترس آنها و عقب نشینی شد و همه را واسطه قرار دادند تا ایران از دفاع مشروع خود دست بردارد و دشمن بداند اگر دفعه دومی در کار باشد باعث نابودی کامل رژیم کودک کش و نامشروع صهیونیستی خواهد شد .

وی از مردم به خاطر حفظ وحدت و حمایت بی نظیر از نیروهای مسلح و از نیروهای مسلح به جهت دفاع جانانه و از دست اندرکاران دولت برای تلاش های بی وقفه قدردانی کرد و گفت بعضا بعضی حرفها گفته می شود مبنی بر تحمیل آتش بس به رهبری که حرفی نسنجیده است و رهبر معظم انقلاب فرمانده کل قوا هستند و دولت نیز انصافا دوشادوش رزمندگان اسلام پای کار بود و جای قدردانی دارد و در پایان دشمن بداند از حق هسته ای خود ذره ای عقب نشینی نخواهیم کرد.

photo ۲۰۲۵ ۰۶ ۲۷ ۱۷ ۲۵ ۳۹

photo ۲۰۲۵ ۰۶ ۲۷ ۱۷ ۲۵ ۳۹

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false