×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۳۰ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۱۷:۲۵
it is true
true
true
فرماندار ویژه میانه؛ ارتش همیشه در کنار مردم و انقلاب بوده است

محمدرضا مشایخی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه با همراهی جمعی از اعضای شورای تامین در تیپ ۳۶ نزاجای میانه حضور یافتند.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، فرماندار ویژه میانه ضمن تبریک انتصاب سرهنگ هادی حسن خانی به سمت فرماندهی تیپ ۳۶ نزاجای میانه گفت ارتش توانمند جمهوری اسلامی در همه امور مردمی، نقشی موثر و مهم داشته و در بحران‌ها توانسته است در کنار دولت و مردم خدمات ارزشمندی به مردم ارائه دهد.

وی امنیت امروز را مدیون رهنمود ها و فرماندهی مقتدرانه مقام معظم رهبری و رشادت نیروهای مسلح به پشتوانه مردم دانست و گفت در جنگ تحمیلی اخیر نیروهای ارتشی در کنار نیروهای مسلح و امنیتی شهرستان با وحدت و انسجام در دفاع از میهن اسلامی در حوزه های تامینی از آمادگی کامل برخوردار بودند.

فرمانده جدید تیپ۳۶ نزاجا

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false