- ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ ساعت 22:01
- اخبار میانه , عکس
- کد خبر 152484
- 787 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از کشف بیش از ۱۰ کیلوگرم مواد مخدر و دستگیری ۲ نفر در عملیات پلیس این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، از خبرگزاری پلیس، سرهنگ”حسن رفیعی” در اعلام جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی کسب خبر ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر مبنی بر اینکه افرادی قصد انتقال مواد مخدر به شهرستان را دارند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: ماموران با بررسی های دقیق و لازم و هماهنگی قضایی، موفق به شناسایی عاملان توزیع مواد مخدر شده و متهمین را در یک عملیات پلیسی دستگیر کردند.
سرهنگ “رفیعی” تصریح کرد: ماموران در بازرسی از خودرو آنها مقدار ۱۰ کیلو و ۶۰۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک را کشف و متهمین دستگیر شده پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه خاطرنشان کرد: مقابله با پدیده شوم مواد مخدر به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد و شهروندان در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعاً از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
true
true
false
true















