- ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ ساعت 19:28
- اخبار میانه , عکس
- کد خبر 152825
- 471 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از دستگیری سارق اماکن خصوصی و کشف ۴ فقره سرقت در عملیات ماموران پلیس شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، از خبرگزاری پلیس، سرهنگ “حسن رفیعی” در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت از اماکن خصوصی در نقاط مختلفی از شهرستان، شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار ماموران کلانتری ۱۳ قرار گرفت.
سرهنگ “رفیعی” در ادامه گفت: ماموران با انجام تحقیقات فنی و پلیسی و با هماهنگی قضایی متهم را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به مقر انتظامی دلالت دادند.
وی تصریح کرد: متهم در تحقیقات پلیسی و مواجهه با ادله پلیس به ۴ فقره سرقت اعتراف و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی و روانه زندان شد.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را بلافاصله از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
true
true
false
true















