×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۱۵:۰۱
it is true
true
true
دستگیری ماموران قلابی در شهرستان میانه

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از دستگیری ۲ متهم که در پوشش ماموران پلیس، اقدام به خرید کالا بدون پرداخت وجه می نمودند، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، از خبرگزاری پلیس، سرهنگ “حسن رفیعی” گفت: در پی اطلاع از فعالیت ۲ نفر خانم و آقا تحت عنوان ماموران پلیس در سطح شهرستان و خرید کالا از فروشندگان بدون پرداخت وجه، موضوع سریعا در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با بررسی سرنخ های موجود و با اشراف اطلاعاتی موفق به شناسایی متهمین شدند که با هماهنگی قضایی در یک اقدام غافلگیرانه، متهمین را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

این مقام انتظامی در پایان تصریح کرد: هر ۲ نفر پس از انتقال به مقر انتظامی و تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان به شهروندان به خصوص اصناف توصیه کرد: در صورت مراجعه ماموران هر ارگان دولتی، حتما کارت شناسایی و حکم ماموریت وی را مشاهده نمایند و در صورت هرگونه ابهام مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false