- ۶ آبان ۱۴۰۴ ساعت 8:08
- اخبار میانه , عکس
- کد خبر 155102
- 973 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از اجرای طرح آرامش و ایمنی ترافیک با توقیف ۷۶ دستگاه موتورسیکلت در مدت ۳ ساعت در شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستانهای میانه و ترکمانچای، از خبرگزاری پلیس، سرهنگ “حسن رفیعی” گفت: با توجه به مطالبات مردمی و به منظور افزایش انضباط ترافیکی، پیشگیری و مهار تصادفات و همچنین کنترل تخلفات، طرح آرامش و ایمنی ترافیک توسط مأموران پلیس در سطح شهرستان اجرا شد.
این مقام انتظامی گفت: در قالب این طرح با موتورسیکلت سواران متخلف، برابر مقررات برخورد قانونی لازم صورت گرفت .
وی افزود: با هماهنگی قضائی و در اجرای این طرح برابر ضوابط و مقررات در تخلفاتی همچون ایجاد آلودگی صوتی، تردد در پیادهروها، حرکت خلاف جهت، عدم استفاده از کلاه ایمنی، نداشتن پلاک، عدم به همراه داشتن مدارک و انجام حرکات نمایشی که باعث ایجاد خطرات برای راکبان و عابران میشود تعداد ۷۶ دستگاه موتورسیکلت توقیف و به پارکینگ منتقل شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان گفت: اینگونه طرح ها به عنوان مطالبات مردمی همواره در دستور کار پلیس بوده و ماموران با رانندگان متخلف برخورد جدی خواهند کرد.
true
true
false
true















