×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۹ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۱۲:۴۰
it is true
true
true
فرماندار ویژه میانه:قشر دانشجو پرچمدار دانایی و محور توسعه و نیازمند راهبری است

فرماندار ویژه میانه:قشر دانشجو پرچمدار دانایی و محور توسعه و نیازمند راهبری است.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستانهای میانه و ترکمانچای، محمدرضا مشایخی در کمیسیون دانشجویی شهرستان ضمن گرامیداشت پیشاپیش روز دانشجو، قشر دانشجو را پرچمدار دانایی و محور توسعه دانست و گفت: با توجه به اینکه دانشجو در تمامی عرصه ها می تواند نقش آفرینی کند نیازمند راهبری و برنامه است.

وی خطاب به روسای دانشگاه ها گفت: نمایندگان دانشجویی حاضر در کمیسیون از جلسات بعدی به تعداد پنج نفر افزایش می یابد و رابط بین دانشگاه و دانشجو و کمیسیون خواهند بود.

نماینده عالی دولت بر اجرای برنامه های فرهنگی در دانشگاه ها و خوابگاه ها با استفاده از ظرفیت دانشجویان تاکید کرد و افزود: مراسم های روز دانشجو با محوریت استکبار ستیزی، امیدآفرینی و تکریم و تجلیل دانشجویان برگزار خواهد شد.

گفتنی است برای اولین بار به دستور فرماندار ویژه میانه نمایندگان دانشجویان در کمیسیون دانشجویی حضور یافته و  مطالبات خود را به طور مستقیم بیان کردند و تدارک امکانات خوابگاه ها برای رفع نواقصات رفاهی خوابگاه ها و پیش بینی و برنامه ریزی جهت فراهم کردن خوابگاه های جدید از جمله مصوبات این جلسه بود.

دادستان میانه:مراسمات دانشجویی آهنگ وحدت باشند/دانشجویان در امورات اجرایی دانشگاه ها نقش آفرینی کنند.

محمود محمودیان ضمن قدردانی از اقدام فرماندار ویژه میانه در عضویت نمایندگان دانشجویان در کمیسیون دانشجویی بر ورود دانشجویان در مدیریت خوابگاه ها تاکید کرد و گفت ۱۶ آذر روز تکریم دانشجو به عنوان نماد استکبارستیزی است و باید مراسمات دانشجویی آهنگ وحدت باشند.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false