×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲۳ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۲۲:۰۹
it is true
true
true
نشست فرماندار ویژه میانه با مدیرکل راهداری استان در راستای توسعه زیرساخت‌های راه

خبرهای خوش حوزه راه:

️پیمانسپاری پروژه های راه تعهد شده توسط قرارگاه محرومیت زدایی ارتش

️پیمانسپاری پل دوم مسیر گلزار مومنین(حصار)

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستانهای میانه و ترکمانچای، محمدرضا مشایخی در سفر کاری به مرکز استان با غلامرضا رسولزاده مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای دیدار و از اقدامات راهسازی در راه های مواصلاتی قدردانی کرد و با بررسی پروژه ها و اعتبارات حوزه راه گفت: میانه به جهت شاهراه تجاری شمالغرب و با توجه به مطالبه بحق مردم نیازمند اعتبارات لازم جهت تسریع در حوزه راه است.

وی به گستردگی شهرستان از نظر جغرافیایی اشاره کرد و افزود: با وجود تخصیص تجهیزات راهسازی، به جهت تسهیل و تسریع خدمان رسانی در حوزه راه نیازمند بروزرسانی و تامین تجهیزات هستیم.

مدیرکل راهداری با تشریح اقدامات صورت گرفته و برنامه ریزی پروژه های آتی حوزه راه در شهرستان میانه قول مساعد داد پیگیر اخذ اعتبارات و شروع فرایند پروژه های پیش بینی شده باشد.

گفتنی است تسریع پروژه های راه روستایی که در سالجاری مصوب شده بود و آغاز پروژه های جدید و تثبیت آسفالت مسیر میانه زنجان(مسیر ما بین دو تونل بزرگ و کوچک ) از مواردی بود که در این نشست مورد تاکید و گفتگو قرار گرفت.

پروژه های آماده اجرا در حوزه راه شهرستان از جمله (شن ریزی راه روستایی گورجق-احداث راه روستایی قواق علیا،قواق سفلی،چخمور و عجمی-آسفالت راه روستایی گلوجه-روکش آسفالت ورزقان،کلهر و ینگجه-روکش آسفالت ایشلق، بالسین و ایورق-تکمیل اسفالت راه روستایی تجرق و طوین-احداث راه روستایی آیدمیر) که تامین اعتبار و پیمانسپاری شده است.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false