×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۲۴ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۰۷:۴۶
it is true
true
true
هشدار دادستان میانه به صاحبان رسانه و کانالهای فضای مجازی/تشدید نظارت بر فضای مجازی

در پی حمله رژیم منحوس آمریکایی صهیونی به میانه در روزهای گذشته، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میانه اعلام نمود: رسانه‌ها، صفحات و کانال‌های مجازی و افراد موثر آنها که اقدام به انتشار شایعات و اخبار جعلی درباره مکان های مورد حمله نمایند، تحت تعقیب قضایی قرار خواهند گرفت .

️به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستانهای میانه و ترکمانچای، دادستان میانه هشدار داد: با توجه به شرایط کشور در بازه زمانی حاضر رسانه‌ها در انتشار اخبار و نظرات کاربران که خیلی از اوقات جعلی یا ربات می باشند دقت کافی و لازم را داشته باشند و اجازه ندهند نتیجه آن برهم‌زدن امنیت روانی آحاد جامعه گردد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میانه از مردم درخواست نمود: از باز نشر مطالب مشکوک، شایعات و ادعاهای بدون سند و تشویش آمیز در فضای مجازی خودداری کنند.

دادستانی رصد و نظارت بر فضای مجازی را تشدید کرده و با بر هم زنندگان آرامش عمومی و ایجاد اختلاف بین صفوف متحد مردم برخورد قاطع می‌کند.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false