×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۴ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۰۹:۵۲
it is true
true
true
تصویر تو تکثیر می شود

دل مان دیگر قرار و تاب ندارد، دلی که دشمنان همیشه تیر بر آن زدند تا تصویر نورانی ات را از آن برگیرند غافل از اینکه دل امتت آینه ای است که با هر تیری که بشکند تصویر ناب تو در تکه های آن تکثیر می شود.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستانهای میانه و ترکمانچای، رقیه غلامی؛ ۴۰ روز گذشت از آن روزی که دل مان ترک برداشت و شکست، همه وجودمان به درد آمد ای امام شهید ما، پدر ما، یار ما، سنگ صبور ما.

بی آن که بدانیم ناباورانه پر کشیدی و رفتی به سمت راهی که اشتیاقش را داشتی، سال ها به انتظار نشستی و عاقبت بخیر شدی همان که شایسته قامت رعنای تو بود و مرام تو.

شهادت زیباترین ردا برای رفتنت از میان امتت بود که پس از آن به فرموده خودت مبعوث شدند تا دنیا را به حیرت وا دارند که هر آنچه گفتی و ترسیم کردی حقیقتی بود که به آن یقین داشتی.

امام شهید و عزیز ما دنیا انگشت به دهان ماند از رفتنت که در میان میدان نبرد حق علیه باطل در سنگر مجاهدت خود به سمت شهادت آغوش گشودی و همراه فرزندان فرمانده و دختران نوگلت مسیر دیگری برای تاریخ انقلاب گشودی.

رفتی و دل مان تاب نیاورد مگر این دل چه قدر کشش دارد که این همه اندوه را در خود جای دهد، دلی که دشمنان همیشه تیر بر آن زدند تا تصویر نورانی ات را از آن برگیرند غافل از اینکه دل امتت آینه ای است که با هر تیری که بشکند تصویر ناب تو در تکه های آن تکثیر می شود.

آری امام عزیز و شهید و مقتدر ما چهل روز از فراق تو می گذرد و ما سوگوار رفتنت هستیم اما امیدوار به راهی که فرماندهان مقتدرمان و مردم استوارمان به رهبری امام رشیدمان ترسیم خواهند کرد.

بازنشر از علی رضالو / منبع:خبرگزاری بسیج

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false