×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۴ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۲۰:۰۹
it is true
true
true
اختلاف لفظی میان دو دوست به حادثه مرگبار در شهر آچاچی میانه ختم شد

مرکز اطلاع رسانی پلیس آذربایجان شرقی از دستگیری قاتل متواری در کمتر از یک ساعت در شهر آچاچی میانه خبر داد .

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستانهای میانه و ترکمانچای، این مرکز بیان داشت: در پی وقوع یک فقره نزاع و درگیری منجر به قتل جوانی در شهر آچاچی میانه، بررسی موضوع بلافاصله در دستور کار ماموران پاسگاه آچاچی شهرستان قرار گرفت .

این مرکز افزود: با بررسی های انجام گرفته مشخص شد، قاتل و مقتول هر دو ۱۷ ساله و ساکن شهر آچاچی بوده که مقتول با ضربات سلاح سرد( چاقو) توسط قاتل مضروب و در دم فوت نموده و قاتل نیز بلافاصله از محل متواری می گردد.

این مرکز تصریح کرد: ماموران با اشراف اطلاعاتی، انجام اقدامات فنی و پلیسی و با هماهنگی مرجع قضایی محل اختفای متهم را شناسایی و قاتل را دستگیر کردند.

مرکز اطلاع رسانی پلیس در پایان خاطر نشان کرد: قاتل در تحقیقات پلیسی پس از مواجهه با شواهد و مدارک به بزه ارتکابی ( قتل ) معترف و انگیزه خود را مشاجره لفظی با مقتول که دوست وی بوده عنوان نمود که جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد .

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false