- ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ ساعت 0:34
- اخبار میانه , عکس
- کد خبر 160872
- 468 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از دستگیری ۷ نفر از عوامل درگیری و نزاع در دو فقره جداگانه در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستانهای میانه و ترکمانچای، از خبرگزاری پلیس، سرهنگ حسن رفیعی در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی اعلام وقوع درگیری و نزاع در روز جمعه، مأموران کلانتریهای ۱۱ و ۱۲ شهرستان میانه در محلهای اعلامشده حاضر شدند.
وی افزود: در نخستین مورد، ۴ نفر از عوامل درگیری در حوالی روستای حصار توسط مأموران کلانتری ۱۱ دستگیر شدند.
سرهنگ رفیعی ادامه داد: در موردی دیگر، مأموران کلانتری ۱۲ با حضور در پارک دانش، ۳ نفر را که وضعیت عمومی نامناسبی داشتند، دستگیر کردند که پس از انتقال آنان به بیمارستان و انجام آزمایش، تست مصرف مشروبات الکلی چند نفر از آنان مثبت اعلام شد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه با تأکید بر برخورد قاطع پلیس با مخلان نظم و امنیت عمومی خاطرنشان کرد: امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس است و با افرادی که با رفتارهای هنجارشکنانه موجب برهم زدن نظم عمومی شوند، برابر قانون برخورد خواهد شد.
true
true
false
true















