- ۱۹ مهر ۱۴۰۵ ساعت 19:11
- اخبار میانه , عکس
- کد خبر 161086
- 644 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از کشف ۱۸ کیلو و ۵۰۰ گرم انواع مواد مخدر و دستگیری ۲ نفر در جریان اجرای طرحهای مقابله با قاچاق و توزیع مواد مخدر توسط مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستانهای میانه و ترکمانچای، از خبرگزاری پلیس، سرهنگ حسن رفیعی در تشریح این خبر اظهار داشت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان میانه در راستای اجرای طرحهای مقابله با قاچاق و توزیع مواد مخدر، موفق به کشف ۱۸ کیلو و ۵۰۰ گرم انواع مواد مخدر شدند.
وی افزود: در این رابطه ۲ نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان با تأکید بر تداوم اقدامات پلیس در راستای مقابله با سوداگران مرگ، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در زمینه خرید و فروش و توزیع مواد مخدر، مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
true
true
false
true















